De slimme truc van frietkraam prijs dat niemand bespreekt

Want zeg nou zelf, wie houdt er ook niet over friet en ons hete snack? De frietkraam komt geheel op locatie naar wil. Het mag voor jou in de achtertuin zijn, op een oprit, op ons feestlocatie of ergens in ons park. Niks kan zijn te gek en daar mag iedere keer meegedacht worden. Elke dag in de week kun je ons frietkraam met huis huren in Zevenhuizen (Heeze-Leende).

U dan ook kunt die huren in Rotterdam, doch in al die andere steden en dorpen betreffende nederland. Wij motor rijden van noord naar zuid en aangaande oost naar west.

Van 5 ½ uur ieder klant tot langer, afhankelijk van activiteit, grootte over een band en/ofwel wens van de client.

Voor dit huren van een frietkot bestaan daar verschillende opties. Ook niet een ieder wil ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen gaat friet en de standaard snacks in overvloed zijn.

Boek meteen menu Een Luxe of V.I.P. voor in de maanden april, mei of juni en wij vervaardigen de menu volkomen betreffende

Teneinde te voorkomen dat Frietfestijn.nl te gering of te heel wat meeneemt, geeft u dan ook vooraf het aantal gasten door en dit door u vastgestelde menu. Dat is eigenlijk alles wat er benodigd kan zijn teneinde een mobiele frietkraam op uw feestelijkheid te kunnen huren.

Wilt u dan ook weten ofwel daar een frietwagen beschikbaar kan zijn? Bel dan met 06 2277 9592 ofwel mail naar: lees verder@henkpatat.nl. Vermeld in de mail indien u dan ook de frietwagen wilt huren. Die dag. Welk tijdstip. Maar ook daar waar wij horen te zijn. En hoeveel personen u dan ook denk op uw huwelijk, party ofwel evenement.

Bij het huren betreffende een frietkraam zijn er verschillende opties. Ook niet een ieder verlangen is ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen gaat friet en een standaard snacks in overvloed bestaan.

U dan ook kunt weet vanaf € 260,00 een frietwagen betreffende bediening huren. Daarenboven kiest u dan ook vervolgens één van de uitgezochte menu’s of u dan ook stelt alleen een collectie tezamen. Net wat u dan ook wilt.

Tanken betreffende genoeg goede korting? Vandaag is de feestelijke opening aangaande Esso de Meern. Bekijk daar allemaal aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Hetgeen was dit zeker knus voor Leidens Ontzet aan het begin aangaande frietkramen de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het is nationale kroket dag!

Ieder feestelijkheid wordt gegarandeerd een succes betreffende de nette frietwagen vol lekkernijen. Limburg is verder slechts één met de mogelijke regio’s daar waar Snackmobiel.nl langs mag komen. U dan ook kan de mobiele kramen bestellen in heel Holland en zelfs in België.

Informeer altijd eerst naar de dag en het tijdstip waarop u ons wilt registreren. Het voorkomt teleurstellingen.

Overige willen juist alweer heel wat keuzemogelijkheden. Voor iedereen mag een vriendelijk menu gemaakt geraken, waarop tevens een prijzen aangepast geraken. In de meeste gevallen staat dit eerstvolgende op dit menu:

Kortom, met nuttigen knutselen in een antieke caravan: ontstaan daar ook niet aan. Doe het jezelf en je potentiele klanten alstublieft niet met.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *